Skip to main content

Oluet ja siiderit

Monty's brewery ltd

Montgomeryssa Mid Walesin sydämessä saijatsevan palkittu panimon oluisiin kuuluvat palkitut Sunshine, Mischief ja gluteeniton "1267", jonka alkoholiprosentti on 2,8%.

Pam ja Ross Haneymanin 2008 perustama panimo on alueen arvostetuimpia. Nykyään panimon koko prosessi sijaitsee Hen-Domenissa.

Lisätietoa panimosta saa myös BBC.n Countryfile -kirjasarjasta, jota kirjoittavat Ben McFarland, Pete Brown ja Roger Protz sekä itse yrityksestä tästä linkistä.

Wrexham Lager

Wrexhamin oluen tuottaminen ulottuu aina vuoteen 1882, jolloin englannissa kaksi saksalaista maahanmuuttajaa Ivan Levinstein ja Otto Isler aloittivat olen valmistuksen. Yritys poikkesi muista valmistajista käyttämällä vaaleita maltaita ja hauduttamalla itse huippu-fermentioivia ale-hiivoja, mikä vaikutti positiivisesti tuotteen säilymiseen yhdessä viilennystekniikan kanssa.

Myöhemmässä vaiheessa Robert Greasserin omistuksessa yritys avasi vientimarkkinat, mikä takasi sille kilpailusta huolimatta vahvan tulevaisuuden Wrexham Lager ’Ace of Clubs nimellä. Pitkä säilyvyys oli omiaan lisäämään kannattavuutta. Olutta vietiin yrityksen mukaan kaikkialle Imperiumin alueelle.

Brauhaus Leikem

Perheomisteinen Leikeim on viidennessä polvessa Franconian suvun yritys jo vuodesta 1887. Kokeileva runsas makumaailma on asia, josta yritys tunnetaan maailmalla.

Perhe pitää tärkeänä ympäristöä huomioivia valmistusmetodeita ja yhteistyötä paikallisienraaka-ainevalmistajien kanssa. Myös sosiaalinen vastuunkanto on osa yrityksen filosofiaa.

Oluet

Siiderin tuottajia

Sidra Angelón S.L.

Alfredo Ordóñez Onísin 1947 Navan alueelle perustama yritys käsittää tänä päivänä kaksi tuotantolaitosta, joissa tuotetaan useita eri siiderilaatuja.

Yrityksen elinkaarta on leimannut vahva laadun valvonta ja tuotekehitys. Tästä merkkinä on 2004 yrityksen tilojen Mongassa ja Trselasissa saama sertifikaatti, joka antaa oikeuden käyttää leimaa aidosta Asturian siideristä, mikä on alueella hyvin arvostettu tunnustus.

Bienvenidos a Sidra El Gobernador.

Sidra El Gobernador on alueen nuorimpia toimijoita alalla. yritys on perustettu 1993.

Yritys on noussut näiden vuosien aikana yhdeksi Asturian siiderin suurimmista tuottajista, koska perustajien Roberto ja Francisco Martínez Sopeñan työhistoria muissa taloissa antoi ainutlaatuisen mahdollisuuden perustaa yksi alan modernisoiduimmista tuotantolaitoksista, jossa teknologia on valjastettu palvelemaan perinteitä.

Lilley's Cider

Lilley's Cider on perheomisteinen yritystys Sommersetin Fromessa Englannissa. Yritys tunnetaan ennakkoluulottomista tuotteistaan makuihin ja pakkauksiin liittyen.

Yrityksellä on vahva jakeluverkko kotimaassaan ja alati kasvava 10 vuotias vientiperinne eri puolille maailmaa.

Siiderit