Kinkut, makkarat ja muut lihatuotteet

Aroma Ibérica Serrana, S.L.

Kaakkois-Espanjassa sijaitsevalla Cartagenan alueella Murcian kaupungissa on tuotettu sikoja ja lihatuotteita todistettavasti jo neljännellä vuosisadalla ennen ajanlaskumme alkua. Tuolloin alue tunnettiin nimellä Carthago.

Cartagenan alueella sijaitsevan Sierra de Carrascoyn rinteillä suotuisassa ilmanalassa kasvavat alueen parhaat siat, josta yritys valitsee parhaimmat omaan tuotantoonsa.

Aromois on tradition mukaan perheyritys, jota johtavat Manuel, Bernardio ja Josè Muñoz-Rojo.

Ibericos Montellano Salamanca

Ibericon Montellano tekee yhteistyötä paikallisten korkean tuotantotason raaka-ainetuottajien kanssa, joilla siat saavat kulkea vapaasti ja joita on ruokittu vain tammentehroilla, joita ne rakastavat.

Korkea taso näkyy niinikään tarkasti valvotussa valmistusprosessissa läpi linjan.

Ibericos Montellano tuotetita tekee sama perhe jo neljännessä polvessa nauttien alueen suurta arvostusta perinteikkäänä ja laatutietoisena toimijana.

Beher

1930-luvun alkupuolella Bernardo Hernández Blázquez aloitti liiketoimintansa sian teurastuksen.

Perustajan poika Bernardo Hernández García otti 1970-luvulla yrityksen johdon käsiinsä ja alkoi kasvattaa Iberian sikoja yksityisillä laitumillaan. Nykyään hänen poikansa johtavat alan 6 parasta yritystä 2 prosentin markkinaosuudella.

Yrityksen tuotteita viedään yli 30 maahan ympäri maailmaa, kuten Australia, Brasilia, Korea, Japani, Hong Kong, Venäjä ja Euroopan unioni.

Hijos De J. Casaponsa S.A.

1905 Baudilio Casaponsan perustama yli 100 vuotias yritys on nykyään perheen neljännen sukupolven hellässä huomassa.

Maan pohjoisosassa sijaitsevan yrityksen tuotanto sijaitsee Vall de Bianya, Gironan kaupungissa vain 100 kilometrin päässä Barcelonasta.

Kinkut, makkarat ja muut lihatuotteet
  • Fino
  • Tuotteet
  • Kinkut, makkarat ja muut lihatuotteet