Skip to main content

Hillot ja leipäset

 • Kuivakakut

  Bonvallisin perinteiset kuivakakut valmistetaan käsityönä käyttäen Välimerenalueen viikunoita, taateleita ja aprikooseja pääaineena, lisättynä hienoimmilla Kaliforniasta saatavilla pähkinälajikkeilla.

  Kakkujen luonnollinen makeus yhdistyy ihanteellisesti juustoon (erityisesti sinisiin ja pehmeästi kypsytettyihin juustoihin, kuten Valdeón, Roquefort, Gorgonzola tai raakamaidossa kypsytettyihin juustoihin) ja hanhenmaksaan.

  Kakuissa on korkea kuitupitoisuus ja erittäin vähän tyydyttyneitä rasvoja ja suolaa. Kaikki tuotteet ovat lisä- ja säilöntäaineettomia eikä niissä ole gluteniinia.

 • Leipäset

  Bonvallis leipäset ovat perinteisesti suolaisia tarjottavia, joihin on lisätty vivahteita muilta makualueilta kuten oliiveista, yrteistä sekä sitruunasta ja appelsiinista.

  Nämä Välimeren ilmaston maut kasvavat villinä Andalusian maaseudulla paikallisten tilojen perinteiden ja kulttuurin mukaan.

  Leipäset ovat upeita juuston, viinin, oluen, hanhenmaksaan, tomaatin ja kinkun kanssa tarjottuina. Leipäset ovat valmiita tarjottavaksi heti avaamisen jälkeen.

 • Kvitten marmeladit

  Mermelade de Vino Dulce 

  Viinihillo, joka on valmistettu Jumillan alueella, Murciassa viinitilalla. Hillot valmistetaan kahdesta eri viinirypäleestä: Moscatel kellertävä ja Monastrell tummanpunainen.

  Täysin käsityönä valmistetut hillot eivät sisällä alkoholia, vaikka ne pitävätkin sisällään viinin täydellisen maun.

  HIllot ovat parhaimmillaan juustojen ja hanhen maksan kanssa. Jälkiruoissa nämä makeat hillot parantavat hedelmien ja suklaan makuja.

 • Viikunahillot

  Viikunahillon täyteläinen maku täydentää niin juuston, keksien kuin monen muunkin ruuan makua. Viikuna koetaan vielä Suomessa eksoottisena hedelmänä mutta euroopassa sen käyttö on perinteisesti ollut laajaa.

  Marmelade De Higo erottuu muista hilloista sen runsaan maun ja aromien johdosta ja sopii moneen eri käyttöön.

Hillot ja leipäset